FORGOT YOUR DETAILS?

Kursus Microsoft Office 2013/2016 kami termasuk pelbagai kursus yang direka untuk mengajar individu di semua peringkat tentang kemahiran  menggunakan Kursus Microsoft Office 2013/2016 program termasuklah Microsoft Word, Microsoft Power Point dan Microsoft Excel.

Dengan kursus MS Office 2013/2016 kami , individu boleh meningkatkan kemahiran dan pengetahuan mereka untuk semua program Office 2013/2016 yang terkini. Ini adalah sangat berfaedah untuk individu yang berharap untuk meningkatkan nilai di tempat kerja dan untuk syarikat-syarikat yang berminat untuk meningkatkan produktiviti dan kecekapan pekerja.

Dalam kursus ini, peserta akan belajar tentang teknik-teknik asas, bekerja fungsi aliran kerja, fungsi automasi dan banyak lagi. Fungsi Microsoft Office adalah sangat berguna dalam automasi-proses tanpa berulang. Sebagai contoh, untuk mencetak suatu perakuan yang dengan template yang sama untuk ramai peserta atau menjana laporan. Kursus ini adalah sangat berguna untuk kerajaan, korporat, swasta dan peribadi.

Kursus Microsoft Office ini adalah kursus 1 to 1.  Kursus Microsoft Office 2013/2016 kami termasuk pelbagai kursus yang direka untuk mengajar individu di semua peringkat tentang kemahiran menggunakan semua program Microsoft Office 2013/2016.

Tahap kursus adalah mengikut keperluan anda. Di sini kami menyediakan 2 tahap, Asas ke Pertengahan dan Lanjutan. Peserta boleh memilih berdasarkan  pengetahuan dan kemahiran mereka.

Pada akhir kursus ini, peserta akan:

  • Boleh menggunakan fungsi Microsoft Word tahap asas / lanjutan
  • Boleh menggunakan fungsi Microsoft Excel tahap asas / lanjutan
  • Boleh menggunakan fungsi Microsoft PowerPoint tahap asas / lanjutan
TOP